Instruccions caseta

Estufa de pellets.  què vol dir cada cosa?

Botó dalt esquerra (on-off): Premer llarg per engegar i per aturar. També serveix per anul.lar errors.

Botó dalt dreta (+): per pujar la temperatura desitjada

Botó baix esquerra (flama): Per graduar la instensitat de l’estufa. Va del 1 (mínim) al 6 (màxim) i A és automàtic. Automàtic és el recomanable. 

Boto baix dreta (-): per baixar la temperatura desitjada

VIDEO 

Errors típics al engegar l'estufa

Er41: Un cop apagada l’estufa, s’ha de netejar el cendrer abans de tornar a encendre. Amb l’estufa freda, obriu la porta, treieu la primera peça de ferro i a sota trobareu el cendrer. Sortiu a fora i piqueu el cendrer cap per avall amb una pedra. Torneu a posar-lo a l’estufa vigilant que el forat mes gran quedi cap a dintre l’estufa. Poseu l’altre ferro que fa com de barana a sobre. Ja podeu tornar a encendre-la. 

Er15: S’ha apagat l’estufa directament sense esperar que faci tot el procés. Fer un reset ( premer el botó d’engegar durant 10 segons) i tornar a engegar.

Netejar cendrer abans de tornar a engegar

Per tornar a encendre l'estufa un cop s'ha fet servir, s'ha d'apagar i esperar que estigui freda, treure el cendrer, copejar-lo una mica de cap per avall contra un tronc per netejar la cendra del forats i tornar-lo a posar de la mateixa manera. Ja podem tornar a engegar. 

Cafetera amb càpsules Nespresso

Us deixarem unes càpsules de cafè de cortesia. Si voleu podeu portar les vostres càpsules son de tipus Nespresso.  També trobareu unes bosses de te i infusions i una mica de sucre. Hi ha un bullidor d'aigua per fer tes i infusions.  

Cuina de inducció

Prémer llarg el boto de l'esquerra. Posar la paella o olla sobre el vidre i prémer + o - per pujar el foc. Si porteu algun utensili vostre d'alumini potser no funciona. Tot el que tenim nosaltres funciona.    

Rentaplats

Omplir be el rentaplats. Posar el sabó al seu lloc. Engegar per l'esquerra, seleccionar el programa i confirmar amb el boto de la dreta. Tancar i esperar que comenci tot sol.  

Màquina de rentar roba 

Tenim una rentadora disponible a la zona comú. Pregunteu-nos com accedir-hi. 

Poseu el sabó al calaix de l'esquerra, el suavitzant al mig.  

Seleccioneu el programa (Ràpid si voleu) i premeu inici. (30 minuts) Surt força seca. Demaneu-nos un estenedor portàtil si voleu. 

Taxa turística 

La Generalitat de Catalunya ens demana que gestionem el cobrament de la taxa turística.

Si pagueu la taxa turística online ens facilita molt la gestió. Gràcies per l'ajuda.

Calcular taxa